Om Kontorhuset Kohaven

Om kontorhuset

Kontorhuset Kohaven er ejet af Bente og Lars Henning Brandstrup. Vi er begge selvstændige erhvervsdrivende med kontor i Kohaven, og vi er derfor nemme at træffe. Kontorhuset Kohaven er et mindre kontorfællesskab med i alt 9 lejemål fordelt på 411 m2. Huset er bygget til kontor, og de brede gange samt de gode fællesarealer og rigeligt med parkering lige uden for døren gør huset meget velegnet til formålet.

Kontorhuset Kohaven er et stort et plans byggeri. Forrest i bygningen finder du garderobe, toiletter, mødelokale og café og herefter følger de enkelte lejemål. Det giver os en rigtig god mulighed for at afholde kurser og møder i huset, samtidig med at vores øvrige lejere uforstyrret kan passe deres daglige arbejde.

Café’en og det tilhørende køkken giver mulighed for at brygge kaffe/the og café’en er samtidig det naturlige mødested for alle husets lejere.

 

Udvid dit netværk

Som lejer i Kontorhuset Kohaven får du en enestående mulighed for at udvide dit netværk. Og vi gør os umage for at du som ny lejer hurtigt vil falde til og føle dig som en del af et forretningsorienteret fællesskab.

Der vil lejlighedsvis være fælles morgenmad, så du har mulighed for at netværke med de øvrige lejere i huset, ligesom der vil blive afholdt andre sociale aktiviteter hen over året som f.eks. julefrokost og hvad vores lejere ellers har lyst til.

Endvidere vil der blive afholdt faglige arrangementer hvor vi kan vidensdele, erfaringsudveksle og blive klogere på områder som f.eks sociale medier, markedsføring, økonomistyring, momsregler, og lignende relevante emner.

Bente Brandstrup 

Jeg er ansvarlig for markedsføring af Kontorhuset, og det er også mig der vedligeholder vores Facebook sider såvel den officielle som vores interne gruppe. Endvidere deltager jeg i varetagelse af de praktiske opgave i huset.

Pigepotentiale

Pigepotentiale er vores fælles virksomhed, hvor vi i samarbejde med vores 10 tilknyttede coaches tilbyder coaching og workshops til piger i hele landet. Jeg er direktør og coach i virksomheden.

Se mere på Pigepotentiales hjemmeside

NLP & Potentiale

I NLP & Potentiale arbejder jeg som rådgiver/coach og underleverandør hos en af Nordens førende leverandør indenfor Job transition Management.

Se mere om Bente Brandstrup her

Lars Henning Brandstrup

Jeg er ansvarlig for økonomien og kontrakter med vores lejere. Ligesom det primært er mig der varetager de praktiske opgaver i huset samt vedligeholder udenomsarealerne.

LHB regnskab

Jeg er indehaver af LHB regnskab, hvor jeg arbejder som bogholder/regnskabschef/revisor for små og mellemstore virksomheder.

Se mere på LHB regnskabs hjemmeside

Pigepotentiale

Pigepotentiale er vores fælles virksomhed, hvor vi i samarbejde med vores 10 tilknyttede coaches tilbyder coaching og workshops til piger i hele landet. Jeg er regnskabschef i virksomheden.

Se mere på Pigepotentiales hjemmeside

Se mere om Lars Henning Brandstrup her

Vores vision for Kontorhuset er at skabe et professionelt og trygt miljø for mindre virksomheder.

Som lejer i Kohaven er du aldrig alene – heller ikke selvom du driver en enkeltmandsejet virksomhed. Vi skal være hinandens kollegaer og sparringspartnere i hverdagen, men først og fremmest så skal vi skabe rammerne for at vores lejere kan passe deres virksomheder.

Bente Brandstrup

Indehaver, Kontorhuset Kohaven