Mødelokale udlejes i Nyborg

Mødelokale udlejes i Nyborg

 

Mødelokalet og Samtalerummet kan bookes af alle – osse dig der ikke har din daglige gang i huset.

Hvis du har brug for at holde et møde i Nyborg, så er Kontorhuset Kohavens mødelokaler et godt alternativ. Vi har to lokaler som vi udlejer i tidsintervaller á 3 timer. Formiddag 9-12, eftermiddag 13-16 og aften 17-21. Og hvis du ønsker f.eks en fast ugentlig dag, så er det også muligt.

Du har mulighed for at leje dig ind i Samtalerummet, som er på 21 m2 eller mødelokalet som er 32 m2.

Kaffe/the og sandwich kan tilkøbes efter nærmere aftale.

Kontorhuset Kohaven ligger centralt i Nyborg, og der er rigeligt med gratis parkeringsplads i tilknytning til huset. Kommer du med offentlig transport, så er det muligt at benytte bybussen.

Du booker mødelokalerne ved at sende en mail til kontakt@kontorhusetkohaven.dk, eller ved at benytte formularen herunder.

Ønsker du at leje dit helt eget kontor, så kan du se vores ledige lokaler her

Samtalerummet

Samtalerummet er velegnet til 1:1 samtaler og møder med max 4 mødedeltagere. Lokalet  er velegnet til dig der er coach, terapeut eller behandler – og det er stort nok til, at der kan opstilles behandlerbriks.

Det koster  300,- kr i leje pr. modul á 3 timer.

700,- kr for en hel dag.

Mødelokalet

Mødelokalet er 31 m2 og alt efter opstilling, så er der plads til 10 – 16 eller 24 personer. Velegnet til større møder, workshop, mindre foredrag og undervisning. 

Det koster 400,- kr i leje pr. modul á 3 timer.

1.000,- kr for en hel dag.

Som lejer har du mulighed for at booke mødelokale og/eller samtalerummet 1 gang om måneden uden beregning. Og såfremt lokalerne ikke er booket til anden side kan de frit benyttes.

Forespørgsel om lokaleleje

1 + 13 =