Mødelokale udlejes i Nyborg

Mødelokale udlejes i Nyborg

 

Mødelokalet kan bookes af alle – osse dig der ikke har din daglige gang i huset.

Hvis du har brug for at holde et møde i Nyborg, så er Kontorhuset Kohavens mødelokaler et godt alternativ til byens større hoteller og konferencecentre.  Mødelokalet ligger til højre for indgangen og til venstre er der garderobe og toiletter. Beliggenheden betyder, at lokalet er let at finde for gæster i huset, og vores faste lejere har deres kontorer længere inde i huset, så alle kan arbejde ugenert.

Corona info – lokalet kan benyttes med minimal kontakt til husets øvrige brugere og mødebordet har en bredde på 1,4 m.

Lokalet kan lejes på dagsbasis eller i tidsintervaller á 3 timer. Formiddag 9-12, eftermiddag 13-16 og aften 17-21. 

Kaffe/the og vand kan tilkøbes for 35 kroner pr person. Brød/frokost må gerne medbringes.

Kontorhuset Kohaven ligger centralt i Nyborg, og der er en stor gratis parkeringsplads i tilknytning til huset. Kommer du med offentlig transport, er det muligt at benytte bus fra banegården.

Du booker mødelokalerne ved at sende en mail til kontakt@kontorhusetkohaven.dk, eller ved at benytte formularen herunder.

Ønsker du at leje dit helt eget kontor, så kan du se vores ledige lokaler her

Mødelokalet

Vores mødelokale er 31 m2 og alt efter opstilling, så er der plads til 10 – 16 eller 20 personer. Mødelokalet lejes typisk af små/mellemstore virksomheder, som ønsker en arbejdsdag midt i  landet, hvor de kan arbejde uforstyrret. Lokalet bruges også til workshop, mindre foredrag og undervisning. Der er mulighed for lærred – projektor bedes medbringes.

Det koster 500,- kr i leje pr. modul á 3 timer.

1.000,- kr for en hel dag.

 

Vilkår for leje af mødelokale

Pris mødelokale:

500,- kr pr. modul á 3 timer (9-12 eller 13-16)

1.000,- kr for en hel dag (9-16)

Ovenstående tidsrum inkluderer din egen tid til klargøring og oprydning.

Annullering af din reservation kan ske gratis indtil 8 dage før starttidspunktet ved fremsendelse af mail til kontakt@kontorhusetkohaven.dk.

Annullering herefter afregnes med 50%. Undtaget afbud under 24 timer før mødestart som afregnes med 100%.

Du får tilsendt en faktura på mail på lejen en uge før du skal bruge lokalet. Betalingen bedes ske straks. Umiddelbart efter brugen af Lokalet, vil der blive fremsendt en faktura, hvis du har tilkøbt forplejning eller praktisk hjælp.

Alle priser er i DKK og excl. moms. Har du nogle særlige ønsker, som vi ikke har beskrevet, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@kontorhusetkohaven.dk.

Forespørgsel om leje af mødelokale

4 + 10 =