Kursuslokale udlejes i Nyborg

Kursuslokale udlejes i Nyborg

 

Vores kursuslokale kan lejes af alle – osse dig der ikke har din daglige gang i huset.

Hvis du har behov for at holde et kursus/workshop eller måske et foredrag i Nyborg, så er Kontorhuset Kohavens kursuslokale et godt alternativ til byens øvrige og langt større faciliteter. Vi har to sammenhængende lokaler, som vi har indrettet til kursuslokale. Det ene rum bruges til opstilling af stole (undervisning), og det andet kan bruges som grupperum eller i pauserne. Grupperummet kan også lejes af terapeuter til 1:1 samtaler, og undervisningslokalet kan benyttes som bevægelsesrum for mindre grupper. Lokalerne udlejes kun samlet, og de udlejes i tidsintervaller á 3 timer. Formiddag 9-12, eftermiddag 13-16 og aften 17-21 – eller i hele dage.

Det koster  600,- kr i leje pr. modul á 3 timer.

1.200,- kr for en hel dag.

Kaffe/the kan tilkøbes efter nærmere aftale. Kursisterne er velkommen til selv at medbringe madpakker (køleskab kan benyttes), eller I kan bestille mad udefra. Vi stiller gerne service til rådighed, det afhentes i Cafe’en og leveres retur til opvaskemaskinen – efter aftale kan frokosten indtages i vores Cafe.

Kontorhuset Kohaven ligger centralt i Nyborg, og der er rigeligt med gratis parkeringsplads i tilknytning til huset. Kommer du med offentlig transport, så er det muligt at benytte bybussen.

Du booker mødelokalerne ved at sende en mail til kontakt@kontorhusetkohaven.dk, eller ved at benytte formularen herunder.

Vi har også et mødelokale som er indrettet med konferencebord og stole, du finder vores mødelokale her

Ønsker du at leje dit helt eget kontor, så kan du se vores ledige lokaler her

Kursuslokale udlejes f.eks med en af følgende opstillinger:

Opstillet i hestesko

Plads til 12-14 personer

Café opstilling

Plads til 16 personer

Stole på række

Plads til 22 personer

 

Vilkår for leje af kursuslokale

Pris kursuslokaler:

600,- kr pr. modul á 3 timer (9-12 eller 13-16)

1.200,- kr for en hel dag (9-16)

Ovenstående tidsrum inkluderer din egen tid til klargøring og oprydning.

Annullering af din reservation kan ske gratis indtil 8 dage før starttidspunktet ved fremsendelse af mail til kontakt@kontorhusetkohaven.dk.

Annullering herefter afregnes med 50%. Undtaget afbud under 24 timer før kursusstart som afregnes med 100%.

Du får tilsendt en faktura på mail på lejen en uge før du skal bruge lokalet. Betalingen bedes ske straks. Umiddelbart efter brugen af Lokalet, vil der blive fremsendt en faktura, hvis du har tilkøbt forplejning eller praktisk hjælp.

Alle priser er i DKK og excl. moms. Har du nogle særlige ønsker, som vi ikke har beskrevet, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@kontorhusetkohaven.dk.

Kursuslokale udlejes - forespørgsel om leje

5 + 7 =