Global Entrepreneurship Week 2019

Danmarks iværksætteruge 2019

Global Entrepreneurship Week – også kaldet Danmarks iværksætteruge afvikles i år for 12. gang i Danmark. En årlig non-profit begivenhed – og i år vil vi også være med.

Torsdag den 21/11 kl. 16:30 – 18:30

Arrangementet vil byde på korte foredrag, netværks muligheder, lidt sødt og en kop kaffe. Arrangementet er særligt rettet mod små/mellemstore virksomheder, og det er gratis at deltage. Går du med en drøm om at starte op som selvstændig, så er du også velkommen.

Program

Velkomst ved Bente og Lars Henning Brandstrup, indehavere af Kontorhuset Kohaven, efterfulgt af foredrag af  Vibeke Fraling, Qigong Master – Fra fritids- til fuldtidsselvstændig på 3 1/2 år og Bente Brandstrup, som taler om markedsføring og kundetyper. 

Foredragene varer ca 1 time ialt, og efterfølgende er der afsat til til netværk og sparring.

Vibeke Fraling, Qigong Master – Fra fritids- til fuldtidsselvstændig på 3 1/2 år

2014 gik jeg fritidsselvstændig netop raskmeldt af stress og fleksjob. Det var den første drøm, jeg for alvor følte, jeg realiserede. Fra da byggede jeg firma i en niche af en branche, hvor jeg også har skullet markedsføre nichen og ikke bare mig og mit firma. Alt dette mens jeg passede fuldtidsjob. Dec. 2017 tog jeg springet og gik fra fritids- til fuldtidsselvstændig. I dag næsten to år efter er virksomheden i stadig vækst og mit navn og brand er anerkendt også udenfor landets grænser.

vibekefraling.dkqigongacademy.dk – e-mail: kontakt@vibekefraling.dk

Bente Brandstrup – Find din kundetype og kommunikerer direkte til dem.

Det er super vigtigt, at vi i vores markedsføring er afklaret med, hvem der er vores målgruppe, og hvordan vi taler et sprog, som de tiltrækkes af. Som indehaver af Pigepotenitiale.dk samt Kontorhuset Kohaven, bruger jeg rigtig meget af min tid på markedsføring, og jeg interesserer mig for kundesegmentering og kundetyper. Jeg har kendt og fulgt “Kundemagneterne” – i dag “Emotionelle kundetyper” siden 2014, og jeg er nu i gang med certificeringen i Emotionelle kundetyper. Jeg laver på dagen et kort oplæg om Emotionelle Kundetyper, og giver dig et par tips til, hvordan du kommunikerer med dine kunder.

Pigepotentiale.dkKontorhuset Kohaven – mail: kontakt@kontorhusetkohaven.dk

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig herunder